Domòtica

A Fase & Neutre tenim una llarga experiència en domòtica i cases intel·ligents.

La domòtica ENS ha permès donar Resposta ALS Canvis tecnològics que S’HAN produit en els Darrers anys, facilitant el disseny de cases polifuncionals i flexibles.

Actualment amb AQUEST Servei aportem sol·lucions que van Dirigides a tot tipus d’habitatges. També, és un sistema Senzill i Econòmic, de manera que a mesura que passa el temps va aconseguint esser el més demandat pèls Nostres clients.

La domòtica INCLOU múltiples Avantatges ja que contribueix a augmentar la qalitat de vida, Millora les condicions ambientals i augmenta la funcionalitat de l’habitatge cosa que fà al desarrollo de tasques domestiquis molt més fàcils.

Vols sol·licitar un pressupost?

Avantatges:

Estalvi energètic

Contribueix a exercir un ús intel·ligent de la il·luminació, de la climatització, de l’aigua, dels electrodomèstics, etc. Això es deu al fet que s’aprofita de manera més eficient els recursos naturals. A més, permet el monitoratge del consúm que es realitza, el que ofereix una informació molt valuosa sobre els consums de la llar, que contribueixen a la conscienciació i canvi d’hàbits.

Accessibilitat

Permet l’utilització dels elements de l’habitatge a persones de mobilitat reduïda, adaptant-se a les seves necessitats i oferint teleassistència per quan es fés necessari

Seguretat

Augmenta la seguretat en el control de la vigilància de persones, animals, propietat. Realitza controls d’intrusió, tancament automàtic de portes i finestres, càmeres de vigilància i també recorre a l’ús d’alarmes personals i tècniques que permeten detectar foc, fuites, innundacions d’aigua o fallades elèctriques.

La nostra empresa compta amb totes les acreditacions de la
Generalitat de Catalunya per a realitzar tot tipus d'instal·lacions.

Necessites assessorament? Completa el formulari i en breu ens posarem en contacte amb tu! Estarem encantats d’ajudar-te

Translate »
Abrir chat