Energies Renovables

Apliquem energies renovables al millor preu i amb l'última tecnologia aportant un major rendiment. En energies renovables som la millor opció per aconseguir el millor resultat.
Estem en continu contacte amb les marques premiums per liderar el seu projecte personalitzats i prou ambiciosos per complir totes les teves expectatives i resultats.

Plaques Solars

Plaques solars fotovoltàiques

Aerotèrmia

Sistema de renovació amb recuperador d'aire

Producció d'ACS amb plaques solars

Producció de calefacció, aire condicionat i ACS per Aerotèrmia

Producció d'energia fotovoltàica

Producció d'ACS amb plaques solars

Tecnologia solar tèrmica: LA CALOR DEL SOL gratis A DOMICILI
Avui dia, totes les persones que inverteixen en una instal·lació de calefacció han de plantejar-se l’opció d’implementar una instal·lació d’energia solar. Perquè d’aquesta manera es veuran beneficiats en més d’un sentit: econòmic, ambiental, etc.
A Fase & Neutre t’ajudem a prendre les millors decisions en relació al futur.
Amb més de 35 anys d’experiència en el desenvolupament i la fabricació d’instal·lacions, et garantim el nostre complet compromís perquè aconseguiu confiar cegament en el nostre coneixements tècnics professionals.

Aerotèrmia

Què ès l’aerotèrmia?

L’aerotermia ès una tecnología respectuosa amb el medi ambient i molt econòmica que captura l’energia del aire exterior. Els sistemes de aerotèrmia son bombes de calor que aconsegueixen aprofitar l’energia gratuïta de l’aire exterior per convertir-la en aigua calenta o aigua freda que s’utilitzarà en calefacció o en refrigeració respectivament o en aigua calenta sanitària d’una manera senzilla, neta i econòmica.
La bomba de calor és adequada, també per a molts altres usos com ara piscines cobertes i processos industrials específics. Permet disposar de tots els serveis: fred, calor i ACS amb un sol sistema i un únic proveïdor energètic. A més, es poden integrar amb altres sistemes com solar fotovoltàica, garantint un ús més eficient i un major estalvi.

Producció d'energia fotovoltàica

Com funcionen els sistemes solars?
Un sistema solar fotovoltàic (FV) consta de panells solars, bastidors per col·locar els panells a la teulada, cablejat elèctric i un inversor. Des de l’alba fins al capvespre, els panells solars generen electricitat (CC) que s’envia a un inversor. L’inversor converteix aquesta electricitat de corrent continua en corrent alterna (CA), que ès el tipus d’electricitat necessària per a l’ús domèstic. L’alimentació de CA es subministra directament al panell principal de servei elèctric de casa perquè vostè i tota la familia la utilitzin

Quant estalviaré amb un sistema d’energia solar?Prepareu-vos per estalviar diners en la  factura d’electricitat cada mes, al mateix temps que ajuda a preservar el medi ambient. La quantitat d’estalvi vindrà determinada pel consum d’energia de la seva família i la mida de sistema d’energia solar que instal·li.

Panells Solars

Vols sol·licitar un pressupost?

La nostra empresa compta amb totes les acreditacions de la
Generalitat de Catalunya per a realitzar tot tipus d'instal·lacions.

Necessites assessorament? Completa el formulari i en breu ens posarem en contacte amb tu! Estarem encantats d’ajudar-te

Translate »
Abrir chat