Instal·lacions de gas

A la nostra empresa comptem amb tots els certificats necessaris per a realitzar les instal·lacions de gas.
Tot això sempre amb la inquietud d'aconseguir una sinêrgia entre els costos del projecte i una eficiència energètica equilibrada, on notaran de manera clara el per què de confiar i elescollir Fase & Neutre S.L

Calefacció de
gas natural

Aigua calenta sanitària (ACS) amb gas natural

Cuines amb
gas natural

Calefacció de Gas Natural

La seva aplicació com a font d’energia per a la calefacció és un dels usos més comuns del gas natural. Va substituint a poc a poc altres fonts similars com el gas propà o el butà, ja que la xarxa de distribució de gas natural creix cada any, mentre que el propà i el butà només s’utilitzen a on no arriba el gas natural.

La calefacció de gas natural s’utilitzan principalment en zones on l’hivèrn ès fred ja que un dels avantatges que el gas natural ofereix és el seu baix preu. Quàn es requereix un consum alt per poder escalfar un habitatge ès fonamental tenir un preu de l’kwh econòmic.

Un altre gran avantatge de la calefacció de gas natural ès la possibilitat de regular la temperatura amb un termòstat per escollir la temperatura ideal. A més, existeixen models programables que ajuden a realitzar un major estalvi en les factures de gas natural.

Aquesta reducció en els rebuts pot ser encara més gran si en lloc de radiadors s’instal·la terra radiant per la calefacció de gas natural. El terra radiant redueix molt el consum perquè no requereix una temperatura de l’aigua inferior (40 ° C) que la que necessiten els radiadors (70-80 ° C).

Aigua calenta sanitària (ACS) amb gas natural

L’aigua calenta sanitària ès el segón ús de gas natural que més energía consumeix a la llar, només superat per la calefacció. És imprescindible, perquè permet escalfar l’aigua de la dutxa i de qualsevol aixeta de l’habitatge.

Per produir l’aigua calenta es poden utilitzar diferents tipus d’aparells que utilitzen gas natural:

Caldera de gas natural:

Serveix per generar aigua calenta i calefacció a l’instant. La caldera escalfa de forma instantània un cabal de X litres d’aigua, que serà el total que es pugui fer servir a l’hora.

Escalfador de gas natural:

Té el mateix funcionament que una caldera però només s’utilitza per generar aigua calenta

Acumulador de gas natural:

Emmagatzema aigua calenta per poder utilitzar-la quan sigui convenient.

A l’igual que succeeix amb la calefacció, la generació d’aigua calenta amb gas natural té un consúm molt més econòmic que utilitzant electricitat, gas-oil o gas (butà o propà). En qualsevol cas, sempre ès convenient escollir la tarifa més barata de gas natural.

Cuines amb gas natural

Ês el tercer dels usos més freqüents per al gas natural i és el que menys afecta al consúm mitjà de gas natural en un habitatge. Cuinar amb gas natural facil·lita la regulació del fogò, en lloc d’intentar endevinar en quin nombre de la vitroceràmica elèctrica cal posar l’olla perquè es consideri «foc lent», per exemple.

A més, el gas natural proporciona calor de forma immediata, no cal esperar que les resistències assoleixin la temperatura màxima, i un cop s’apaga el foc, apagat queda. No cal esperar una estona fins que es refreden les resistències, com passa amb les cuines elèctriques.

Cal assenyalar que a més de les clàssiques cuines de fogó de flama blava que tots coneixem, el gas natural pot utilitzar també en els forns.

Vols sol·licitar un pressupost?

La nostra empresa compta amb totes les acreditacions de la
Generalitat de Catalunya per a realitzar tot tipus d'instal·lacions.

Necessites assessorament? Completa el formulari i en breu ens posarem en contacte amb tu! Estarem encantats d’ajudar-te

Translate »
Abrir chat